top of page

EEN VEELZIJDIGE SERVICE IN HELLENDE DAKEN

IN BEERZEL, LIER EN BERLAAR

Een hellend dak bouwen of herstellen is geen eenvoudige klus. 

Vertrouw daarom op een vakman die over een jarenlange ervaring en de nodige knowhow beschikt in kwaliteitsvolle hellende en platte daken. Zo bent u zeker van een veilig en duurzaam resultaat dat uw woning jarenlang doeltreffend beschermt.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

Platte daken herstellen of vernieuwen in Berlaar, Beerzel of Lier?

Plaatsen hellend dak

Bij het plaatsen van een hellend dak moet rekening gehouden worden met tal van factoren. Zo moet de dakconstructie goed in elkaar zitten, moet het onderdak zorgvuldig worden geplaatst, moet de nodige isolatie worden aangebracht én moet de afwerking gebeuren met een materiaal dat bij uw woning past. Op dat gebied hebt u een ruime keuze. Adget beheerst alle mogelijke types dakbedekking voor hellende daken, van golfbedekking tot vlakke varianten – allemaal afkomstig van hoog aangeschreven fabrikanten.

Hellend dak met dakpannen

Dakpannen zijn verkrijgbaar in een ruime waaier aan vormen en kleuren. Wij plaatsen dakpannen van onder meer Koramic en Monier. We verankeren alles met oog voor detail, voor een veilig resultaat.

Hellend dak met leien

Natuurleien of kunststofleien? U kiest. Wij plaatsen uw leien nauwkeurig voor een optimale bescherming van uw dak. Kunststofleien zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan afmetingen en kleuren. Natuurleien hebben een natuurlijke kleur. Let er wel op dat deze laatste variant vaak een verschil in kwaliteit vertonen, doordat ze afkomstig zijn uit verschillende ondergronden.

REALISATIES HELLENDE DAKEN

Vooral regio Lier, Berlaar & Beerzel

WILT U MEER WETEN?

Vraag snel een gratis offerte aan bij Adget, uw specialist in hellende daken (regio Lier, Berlaar, Beerzel).

bottom of page