top of page

DAKWERKEN ADGET

HELPT STORMSCHADE VOORKOMEN EN HERSTELLEN

Stormschade voorkomen 

Dakwerken Adget uit Putte helpt bij het voorkomen van stormschade aan uw dak. Door uw dak regelmatig te laten controleren, kunt u hoge kosten en veel ellende vermijden zodra het begint te stormen. Met vaak enkele kleine ingrepen kan uw dak weer tegen een stootje. Wij raden u aan om uw dak één tot twee keer per jaar te laten controleren door onze experts. Met name bij een plat dak wordt aangeraden om twee keer per jaar een controle en professionele reiniging te laten uitvoeren. Bij Dakwerken Adget nemen wij diverse dakwerken voor onze rekening waarbij we letten op duurzaamheid, isolatie en makkelijk onderhoud.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

Eerste hulp bij stormschade

Heeft u toch schade aan uw dak na een storm? Contacteer ons dan direct. Wij komen graag langs om de schade te herstellen. Indien uw verzekering het wenst, maken we voor u een bestek op van de schade. De kosten hiervan bedragen € 78. Dit bedrag kunt u recupereren zodra de werken effectief worden uitgevoerd. Goed om te weten: bij stormschade beperken we onze werkregio tot een straal van 10 kilometer vanaf onze locatie in Putte. Tevens rekenen wij op uw geduld bij grote overlast, alhoewel wij steeds streven naar een snelle en goede service

WILT U STORMSCHADE VOORKOMEN OF ZO SNEL MOGELIJK HERSTELLEN?

Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak of vraag een gratis offerte aan! Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail.

bottom of page