top of page

DAKWERKEN ADGET

VERZORGT DE INSPECTIE VAN HET DAK

Weet wat u koopt! 

Als u een huis gaat kopen, is het belangrijk om meerdere zaken goed te onderzoeken. Eén daarvan is het dak. Een lekkend of slecht onderhouden dak kan namelijk een grote kostenpost vormen als u hier vooraf niet van op de hoogte was. Bij Dakwerken Adget voeren we de inspectie van het dak graag voor u uit. Als u twijfels heeft of als u simpelweg 100% zeker wilt zijn van uw koop voordat u een koopcontract tekent, kunt u onze experts inschakelen. Nadat wij het dak uitgebreid hebben onderzocht, krijgt u van ons een onafhankelijk en deskundig advies.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

Deskundige inspectie en herstelwerken

De vergoeding van het inspecteren van een dak bedraagt € 78. Dit bedrag kunt u recupereren als u na aanleiding van onze inspectie werken laat uitvoeren aan het dak. Ons team is namelijk niet alleen ervaren en kundig in het inspecteren van daken, maar ook in het uitvoeren van dak- en herstelwerken. Bij Dakwerken Adget zijn we actief in een straal van 15 kilometer vanaf onze locatie in Putte. Mochten we een hoogtewerker nodig hebben voor de inspectie, dan kunnen er mogelijk andere tarieven gelden voor de inspectie. Uiteraard overleggen we dit van tevoren met u.

WILT U GRAAG 100% ZEKER ZIJN DAT HET DAK AAN AL UW EISEN VOLDOET?

Vraag dan direct een gratis offerte aan of contacteer ons via de telefoon of e-mail. Wij maken graag een afspraak met u voor de inspectie van het dak

bottom of page